Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sectorul 1, Bucuresti

Luni - Sambata: 09.00 AM - 19.00 PM

 Țările din Europa de Est – cele mai bune investiții imobiliare

Agentie Imobiliara Bucuresti si Ilfov > Blog > Blog Listing >  Țările din Europa de Est – cele mai bune investiții imobiliare

 Țările din Europa de Est – cele mai bune investiții imobiliare

Investitii Imobiliare Bucuresti

Noile zone pentru investiții imobiliare sunt cele mai productive, acest adevăr fiind cunoscut pentru începutul fiecărui eveniment nou. Intrarea țărilor din Europa de Est: România și Bulgaria în Uniunea Europeană reprezintă o bună oportunitate pentru investitorii din domeniul imobiliar de a participa până acum la profiturile care vor veni prin dezvoltarea domeniului imobiliare din acea zonă, adică: case, birouri, apartamente, plante, ferme.

Investitiile speculative sunt si o ocazie foarte buna, preturile sunt inca scazute si in crestere „langsam aber sicher”, dupa cum spun investitorii germane.

Vorbind despre România, putem observa că este o țară de mijloc, având 20 de milioane de locuitori și o suprafață largă de circa 230000 km2, adică 90 de persoane / km, de trei ori mai mici decât în ​​țările vest-europene. Din cauza unei vieți proaste în 50 de ani de comunism, populația îmbătrânește și majoritatea oferă o parte din terenuri și case de vânzare. Țara este frumoasă, cu o geografie din Marea Neagră, fluviul Dunărea cu Delta, unic în Europa, pentru cele 5 zone românești: Dobrogea, Moldova, Muntenia, avionul de vest și avionul Transilvaniei, Munții Carpați, unde multe castele sunt inca in picioare ca si Castelul lui Dracula.

În capitală, București, piața este cea mai bună, pentru Investiții imobiliare. Străinii pot să cumpere apartamente, case și birouri în România. Terenurile pentru construcții și pentru agricultură nu pot fi cumpărate decât în ​​numele unei companii mixt sau românești. După o perioadă de 5 ani, persoanele private ar putea să cumpere terenuri. O viziune în capitală poate fi luată pe site-ul web al primăriei din Bucuresti, dar pentru a investi, toată lumea ar putea consulta unul dintre site-urile imobiliare, cum ar fi chiar www.pavelimobiliare.ro

Share:

Leave Your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »