Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sectorul 1, Bucuresti

Luni - Sambata: 09.00 AM - 19.00 PM

Piata imobiliare din Bucuresti in ziua de azi

Agentie Imobiliara Bucuresti si Ilfov > Blog > Blog Listing > Piata imobiliare din Bucuresti in ziua de azi

Piata imobiliare din Bucuresti in ziua de azi

imobiliare Bucuresti

Imediat cu criza economica piata imobiliara din Bucuresti a luat-o serios in trend descendent iar putine lucruri au incetinit regresul acesteia. Daca inainte de 2007 multi oameni isi permiteau (vis a-vis cu zilele noastre) sa isi achizitioneze o locuinta acum doar Statul prin programul anual Prima Casa mai trimite cateva sute de oamenii la ghiseele bancii pentru a-si cumpara o casa.

Sa detii o locuinta proprie este un ideal tot mai indepartat pentru oricare din noi chiar daca dezvoltatorii imobiliari oferta tot mai tentante si la preturi cu 20-50% mai mici fata de 2007 in zone tot mai accesibile si cu toate utilitatile.

Zona din jurul Bucuresti-ului incepe sa ofere tot mai multe facilitati si drumuri mult mai bune pentru cei ce s-au saturat de aglomeratia si poluarea din centrul capitalei. E lesne inteles de ce fuge lumea din capitala mai ales ca oazele de verdeata ramase ofera multa liniste dar din pacate si ceva dezordine.

Zone precum Baneasa si Pipera incep sa iasa pe harta imobiliara cu diferite cladiri finalizate si la preturi foarte bune cu toate utilitatile si fara preturi ascunse. Daca sunteti clientul ce isi doreste sa cumpere o vila sau un apartament ori o garsoniera pusa la vanzare acum este momentul potrivit.

Daca totusi nu vreti sa mergi atat de departe si vrei sa ramaneti in Bucuresti puteti gasi destul de usor apartamente de vanzare foarte aproape de zona Centru Bucuresti.

Asadar locuinte si imobile exista si sunt construite recent insa partea economica intarzie achizitionarea de catre oameni sau companii a locuintelor ori spatiilor comerciale. In speranta ca situatia  economica a tarii o sa se imbunatateasca si sa permita ca piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi sa isi intalneasca proprietarii cat mai repede.

Share:

Leave Your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »