0742200701

|

secretariat@pavelimobiliare.ro

08:00-18:00

Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sect 1 Bucuresti

Despre noi

Despre Agentia Imobiliara PavelImobiliare

Povestea agentiei noastre a inceput cu, Cristina Pavel. Pasionata de oameni si serviciul de vanzare, aceasta si-a inceput cariera ca agent imobiliar. In scurt timp, datorita empatiei si atentiei la nevoile clientilor a ajuns sa fie un agent imobiliar de succes. Cristina nu vinde sau inchiriaza, ea ajuta.

In peste 10 ani de experienta acumulata, a realizat ca o agentie imobiliara este podul dintre dorinta clientului si indeplinirea acesteia.
Determinata sa ajute si sa sustina nevoile clientilor ei, aceasta a hotarat sa puna bazele agentiei Pavel Imobiliare. Datorita pasiunii pentru oameni si domeniul imobiliar, aceasta a crescut numarul clientilor prin recomandari si incredere.
Noi, Pavel Imobiliare am devenit astfel o agentie imobiliara de succes, bazata pe incredere, calitate si recomandari. Majoritatea clientilor nostri actuali sunt castigati prin: intelegere, perseverenta si punctualitate, ceea ce a dus la recomandari frecvente.
Pavel Imobiliare, suntem acolo pentru tine, incepand cu cel mai mic detaliu pana la predarea cheii :).

Va multumim ca ati apelat la serviciile agentiei noastre!

agentie imobiliara bucuresti

DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Ne-am propus inca de la inceput sa urmam trendul de crestere si evolutie a unei companii ce isi doreste sa ajunga in topul celor mai bune agentii imobiliare prin:

  • alegerea deja facuta a unui parteneriat inspirat;
  • oferirea serviciilor personalizate a fiecarei tranzactii in parte si dedicarea profesionala a oamenilor implicati in aceasta agentie.

Empatie

Intotdeauna dorim sa te intelegem inainte de a te ajuta si a actiona.Vom aborda impreuna cu tine un plan de achizitie fiabil nevoilor tale.

Punctualitate

Niciodata nu vom intarzia in a-ti indeplini nevoile si a te indruma catre ce ai nevoie din punct de vedere imobiliar

Preturi oneste

Intotdeauna trebuie sa trecem prin mai multe proprietati inainte de a gasi ce ti se potriveste tie pentru ca satisfactia sa fie deplina.

Rapiditatea solicitarilor

Cu noi discutiile sunt lejere iar agentii nostri sunt deschisi si rapizi. Unde este voie buna, intotdeauna vor exista si rezultate.

agentii nostri

Mai jos aveti experti nostri imobiliari si datele de contact

0742.200.702 cristina@pavelimobiliare.ro
0742.200.702 secretariat@pavelimobiliare.ro
Toti agenti

INCEPETI AZI PRIN A CERE O EVALUARE GRATIS

Translate »