Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sectorul 1, Bucuresti

Luni - Sambata: 09.00 AM - 19.00 PM

Cinci sfaturi de bază pentru investiții în imobiliare

Agentie Imobiliara Bucuresti si Ilfov > Blog > Blog Listing > Cinci sfaturi de bază pentru investiții în imobiliare

Cinci sfaturi de bază pentru investiții în imobiliare

investitie-imobiliara

Există o mulțime de lucruri de învățat în domeniul imobiliar înainte de a începe să investiți. De fapt, investițiile în domeniul imobiliar sunt mult mai complicate decât investițiile în acțiuni. Acesta este motivul pentru care nisa Imobiliare a devenit spațiul comun de investiții pentru mulți oameni și astfel a devenit mai popular pe parcursul anilor. Trebuie să aveți cunoștințe financiare și juridice înainte de a investi în domeniul imobiliar.

Deci, aici vă oferim cinci sfaturi de bază care vă ajută să vă familiarizați cu conceptul de bază al imobilului.

1. Locul de amplasare:

Locația, care este punctul forte, atunci când ne gândim la investirea în imobiliare. Primul lucru pe care trebuie să vă asigurați că investiți într-o proprietate sau continuați înainte este dacă este situat într-un loc bun sau nu.

Dacă este cea mai bună locație, aceasta poate fi cea mai rea casă acolo, dar nu contează cum poți rezolva problemele sau îl poți revinde unei persoane care dorește o casă în cea mai bună locație. Aceasta se numește formule de fixare și de îndoire de către investitorii profesioniști din domeniul imobiliar.

2. Proprietăți cu ridicata:

Fiind înțelept este, de asemenea, foarte important în timp ce investiți. Trebuie să urmați formulele Warren Buffet de pe piața de capital care investește, care spune: „Trebuie să fiți lacomi, în timp ce oricine altcineva sa simte teamă”. Trebuie să aveți grijă de proprietățile en gros care sunt oferite cu reduceri mari și, astfel, să evitați plata prețurilor complete.

Folosind această tehnică, puteți cumpăra proprietatea la un preț scăzut și păstrați prețul de vânzare de două ori prețul de cumpărare care vă ajută la maximizarea rentabilității investiției.

3. Conectați-vă cu investitorii locali:

Hanging out cu investitorii locali și vorbind cu ei despre piața imobiliară locală vă va ajuta să cunoașteți lucrurile mai bine. Cereți-le să afișeze proprietățile lor și să ia în fiecare tip de informații pe care le oferă.

4. Citirea, ajuta foarte mult:

Există o cantitate enormă de informații disponibile online în aceste zile. Puteți obține, de asemenea, informații care ar putea fi necesare în ceea ce privește domeniul proprietății și de a investi și dumneavoastră. Cumpărați și citiți cărți care vă oferă cunoștințe practice despre cumpărarea, răsturnarea, închirierea și vânzarea proprietăților.

5. Găsiți un bun agent imobiliar:

Aceasta este cea mai bună parte. Când sunteți toți pregătiți și în cele din urmă gata să investiți în unele proprietăți, atunci un agent imobiliar este persoana care vă ajută cu el. Și un agent imobiliar bun, care înțelege conceptul de profit investit și, de asemenea, au vândut o serie de proprietăți poate fi cea mai bună alegere.

Investițiile în proprietate pot oferi profituri fabuloase, dar există și persoane care sunt falimentate după ce au investit în imobiliare. Totul este în mâinile tale, deci fii tu insuti și știi totul ce implica, înainte să investești.

Share:

Leave Your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »