Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sectorul 1, Bucuresti

Luni - Sambata: 09.00 AM - 19.00 PM

Cinci sfaturi de bază pentru investiții în imobiliare

investitie-imobiliara

Există o mulțime de lucruri de învățat în domeniul imobiliar înainte de a începe să investiți. De fapt, investițiile în domeniul imobiliar sunt mult mai complicate decât investițiile în acțiuni. Acesta este motivul pentru care nisa Imobiliare a devenit spațiul comun de investiții pentru mulți oameni și astfel a devenit mai popular pe parcursul anilor. Trebuie să aveți cunoștințe financiare și juridice înainte de a investi în domeniul imobiliar.

Deci, aici vă oferim cinci sfaturi de bază care vă ajută să vă familiarizați cu conceptul de bază al imobilului.

1. Locul de amplasare:

Locația, care este punctul forte, atunci când ne gândim la investirea în imobiliare. Primul lucru pe care trebuie să vă asigurați că investiți într-o proprietate sau continuați înainte este dacă este situat într-un loc bun sau nu.

Dacă este cea mai bună locație, aceasta poate fi cea mai rea casă acolo, dar nu contează cum poți rezolva problemele sau îl poți revinde unei persoane care dorește o casă în cea mai bună locație. Aceasta se numește formule de fixare și de îndoire de către investitorii profesioniști din domeniul imobiliar.

2. Proprietăți cu ridicata:

Fiind înțelept este, de asemenea, foarte important în timp ce investiți. Trebuie să urmați formulele Warren Buffet de pe piața de capital care investește, care spune: „Trebuie să fiți lacomi, în timp ce oricine altcineva sa simte teamă”. Trebuie să aveți grijă de proprietățile en gros care sunt oferite cu reduceri mari și, astfel, să evitați plata prețurilor complete.

Folosind această tehnică, puteți cumpăra proprietatea la un preț scăzut și păstrați prețul de vânzare de două ori prețul de cumpărare care vă ajută la maximizarea rentabilității investiției.

3. Conectați-vă cu investitorii locali:

Hanging out cu investitorii locali și vorbind cu ei despre piața imobiliară locală vă va ajuta să cunoașteți lucrurile mai bine. Cereți-le să afișeze proprietățile lor și să ia în fiecare tip de informații pe care le oferă.

4. Citirea, ajuta foarte mult:

Există o cantitate enormă de informații disponibile online în aceste zile. Puteți obține, de asemenea, informații care ar putea fi necesare în ceea ce privește domeniul proprietății și de a investi și dumneavoastră. Cumpărați și citiți cărți care vă oferă cunoștințe practice despre cumpărarea, răsturnarea, închirierea și vânzarea proprietăților.

5. Găsiți un bun agent imobiliar:

Aceasta este cea mai bună parte. Când sunteți toți pregătiți și în cele din urmă gata să investiți în unele proprietăți, atunci un agent imobiliar este persoana care vă ajută cu el. Și un agent imobiliar bun, care înțelege conceptul de profit investit și, de asemenea, au vândut o serie de proprietăți poate fi cea mai bună alegere.

Investițiile în proprietate pot oferi profituri fabuloase, dar există și persoane care sunt falimentate după ce au investit în imobiliare. Totul este în mâinile tale, deci fii tu insuti și știi totul ce implica, înainte să investești.

Cum să selectați o firma de imobiliare Bucuresti

Selectarea unei firme imobiliare comerciale poate fi un proces provocator. Vrei să angajezi pe cineva care are cunoștință, pricepere, experiență și îți poate potrivi obiectivele și idealurile. Acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut. O companie vă poate oferi unele dintre aceste caracteristici, în timp ce altele au caracteristicile sunt de dorit. Nu ducem lipsa de firme  imobiliare in Bucuresti sau Ilfov, care pretind că posedă cunoștințe si servicii bune. Deci, cum te descurci cu selectarea unei companii imobiliare?

Secretul constă în găsirea unei companii imobiliare care să se potrivească nevoilor și criteriilor dvs. Cu toate acestea, atunci când sunteți în căutarea pentru una dintre cele mai bune companii imobiliare pentru nevoile dumneavoastra, trebuie să faceți mai mult efort de a va documenta. Iată câteva sfaturi descrise mai jos, care pot fi utile pentru a vă ajuta în timpul acestui proces.

Să le aruncăm o privire:

Uită-te la experiența lor

Afacerea imobiliară comercială este un termen general și această afacere poate fi multi-fațetă și foarte nuanțată. Prin urmare, nu puteți angaja orice companie imobiliară pentru nevoile dvs. Trebuie să începeți să căutați unul care să corespundă criteriilor dvs. De exemplu, dacă sunteți interesat să cumpărați sau să vindeți proprietăți în mall-uri sau cartiere comerciale,  angajați o companie care să se ocupe de birouri și case de locuit.

Judecă reputația lor

Una dintre cele mai bune modalități de a observa cele mai bune companii este să aruncăm o privire asupra reputației lor. Cum poți să faci asta? Există certificări, recenzii ale clienților, precum și premii care sunt disponibile imediat datorită magiei internetului. Dacă găsiți o firma imobiliară care pare a fi profesionala, puteți face niște cercetări și puteți descoperi dacă acestea se potrivesc. Acest pas poate fi extrem de util pentru a vă permite să evitați un esec.

Treci peste opiniile clientului

Cea mai mare problemă in recenzii este că acestea sunt în mare parte de la clienți satisfăcuți. Clienții nefericiți nu pot posta, sau comentariile lor nu sunt eliminate. Prin urmare, este recomandat să solicitați firmei comerciale să vă furnizeze o listă a clienților anteriori. Acest lucru vă permite să faceți niște obiective proprii și să identificați orice slăbiciune sau probleme pe care un client anterior le-a întâmpinat.

Faceți cunoștință cu reprezentantul

Ultima, dar foarte importantă; nu angajați o companie la intamplare. Întâlniți-l întotdeauna pe reprezentantul lor personal și vedeți dacă înțelege nevoile dvs. Comunicarea deschisă este vitală în această afacere și dacă nu vă simțiți confortabil, nu are nici un rost să începeți o relație.

Utilizați aceste indicii pentru a alege una dintre firme pentru cerințele dvs. de reale.

 Țările din Europa de Est – cele mai bune investiții imobiliare

Investitii Imobiliare Bucuresti

Noile zone pentru investiții imobiliare sunt cele mai productive, acest adevăr fiind cunoscut pentru începutul fiecărui eveniment nou. Intrarea țărilor din Europa de Est: România și Bulgaria în Uniunea Europeană reprezintă o bună oportunitate pentru investitorii din domeniul imobiliar de a participa până acum la profiturile care vor veni prin dezvoltarea domeniului imobiliare din acea zonă, adică: case, birouri, apartamente, plante, ferme.

Investitiile speculative sunt si o ocazie foarte buna, preturile sunt inca scazute si in crestere „langsam aber sicher”, dupa cum spun investitorii germane.

Vorbind despre România, putem observa că este o țară de mijloc, având 20 de milioane de locuitori și o suprafață largă de circa 230000 km2, adică 90 de persoane / km, de trei ori mai mici decât în ​​țările vest-europene. Din cauza unei vieți proaste în 50 de ani de comunism, populația îmbătrânește și majoritatea oferă o parte din terenuri și case de vânzare. Țara este frumoasă, cu o geografie din Marea Neagră, fluviul Dunărea cu Delta, unic în Europa, pentru cele 5 zone românești: Dobrogea, Moldova, Muntenia, avionul de vest și avionul Transilvaniei, Munții Carpați, unde multe castele sunt inca in picioare ca si Castelul lui Dracula.

În capitală, București, piața este cea mai bună, pentru Investiții imobiliare. Străinii pot să cumpere apartamente, case și birouri în România. Terenurile pentru construcții și pentru agricultură nu pot fi cumpărate decât în ​​numele unei companii mixt sau românești. După o perioadă de 5 ani, persoanele private ar putea să cumpere terenuri. O viziune în capitală poate fi luată pe site-ul web al primăriei din Bucuresti, dar pentru a investi, toată lumea ar putea consulta unul dintre site-urile imobiliare, cum ar fi chiar www.pavelimobiliare.ro

Apare un oras in interiorul Bucureştiului

Primăria Sectorului 5 a lansat astăzi în cadrul târgului imobiliar Exporeal de la Munchen proiectul de dezvoltare urbană din zona Antiaeriană a Bucureştiului, aprobat recent în Consiliul Local, cu scopul atragerii de dezvoltatori interesanţi.

 

Proiectul Centenarului, cum a fost botezat de autorităţi, ar trebui dezvoltat pe un teren de 110 hectare aflat în administrarea Sectorului 5. În această primăvară, primăria a primit consultanţă pe acest proiect de la Banca Mondială.

Dezvoltarea proiectului gigant, considerat cea mai dezvoltare urbană din sud-estul Europei, presupune iniţial elaborarea planurilor urbanistice şi lansarea concursurilor internaţionale de soluţii pentru dezvoltarea urbanistică, etapă iniţiată astăzi la târgul imobiliar.

Proiectul Centenarului, cum a fost botezat de autorităţi, ar trebui dezvoltat pe un teren de 110 hectare aflat în administrarea Sectorului 5. În această primăvară, primăria a primit consultanţă pe acest proiect de la Banca Mondială.

Dezvoltarea proiectului gigant, considerat cea mai dezvoltare urbană din sud-estul Europei, presupune iniţial elaborarea planurilor urbanistice şi lansarea concursurilor internaţionale de soluţii pentru dezvoltarea urbanistică, etapă iniţiată astăzi la târgul imobiliar.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a anunţat că are deja finanţarea guvernamentală aprobată pentru construirea a 14.760 de locuinţe, construirea unei maternităţi, construirea unei săli polivalente şi a unui bazin olimpic de înot. La începutul acestei luni, primăria a predat Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) terenul necesar dezvoltării primelor opt blocuri de locuinţe.

În paralel cu acest demers, se va urmări demararea investiţiilor în parteneriat public-privat pentru construirea a minim 10.000 de apartamente, construirea de facilităţi pentru birouri şi afaceri, construirea de facilităţi publice şi zone de recreere. În proiect este prevăzut ca 40% din teren să fie alocat pentru parcuri, zone verzi şi spaţii de relaxare.

sursa: Money.ro

Perspectivele segmentului imobililiar pe 2018

piata imobiliara 2018

Anul in curs indica perspective pozitive pentru zona imobiliara care are tedinte din ce in ce mai puternice de revenire dupa recesiunea indelungata. In 2017, dezvoltatorii, vanzatorii, bancile si cei ce achizitioneaza au inceput sa se orienteze catre o situatie de echilibru, avantajoasa pentru toate tipurile de implicare in piata imobiliara.

O contributie importanta la dezvoltarea vanzarilor l-a avut programul Prima Casa, a carui utilitate s-a demonstrat din plin, mai ales in orasile importante din Romania, unde zona economica asigura conditiile pentru contractarea si sustinerea unui credit imobiliar.

Trendul de ridicare din imobiliare se efectueaza la nivel global, cei drept, diferit in funcție de tara sau chiar de oras, dar exista si sustin trecerea de la faza de supravietuire, la un trend sustenabil care, pentru cei mai abili dezvoltatori din piata poate crea oportunitati interesante si, in acelasi timp, vandabile. Firmele internationale de consultanta imobiliara lanseaza previziuni unanime de crestere pentru 2018 pe toate nisele pietei imobiliare, mai ales pe zona proprietatilor medii si de lux.

Cu toate aceste previziuni, piata arata indicii clare ale unei reveniri importante. Chiar daca ritmul este lent, este mult sub cel din perioada de maximizare dezvoltare,  trendul pietelor arata un semn pozitiv. Unele dintre aspectele care contribuie la un climat favorabil dezvoltarii business-urilor in imobiliare sunt:

  • Tend ascendent a preturilor. Dupa cinci ani de scaderi, valoarea proprietăților imobiliare, cel puțin a celor din nisa rezidentiala, arata o crestere buna.
  • Echilibrul dintre cerere si oferta. Cu toate ca nu este un echilibru foarte perfect, ne apropiem de o stare de normalitate. Dupa cum spun mari brokeri imobiliari din Romania, s-a contatat o micsorare a interesului pentru locuintele mai ieftine, in detrimentul celor mai scumpe sau de lux, dar in limita banilor acoperite de programul Prima Casa.
  • Redezvoltarea constructiilor. Odata cu dezvoltarea cererilor, revine dorinta investitionala al dezvoltatorilor care isi reiau proiectele demarate in anii trecuti sau vin cu noi alternative pentru beneficiar.

Cu toate ca daca preturile sunt intr-un trend de crestere, 2018 se vrea a fi un an bun pentru tranzacțiile imobiliare.

Apartament 2 sau 3 camere centrul Bucuresti -ului

apartament centru Bucuresti

Apartament 2 sau 3 camere in centrul Bucuresti, avantaje.

Cineva poate ajunge in stadiul de a cauta pentru cumparare un apartament nou, cerceteaza fiecare parte  din Bucuresti, pentru a o gasi zona cea mai linistita, cu un acces rapid la centrul orasului, sa aiba parcare auto, in cazul in care aveti o masina , si sa fie in apropierea unei zone verzi, chiar un parc, pentru plimbarile placute departe de zgomotul si poluarea orasului.

In Bucuresti, atuurile si dezavantajele vin unul cate unul, fara a le oferi celor care vor o astfel de zona, toate calitatile ei. Noi suntem un dezvoltator imobiliar cu larga experienta in nisa real estate, ce vrem sa le ptopunem tuturor celor care doresc cumparerea unui apartament cu 2 si apartamente 3 camere in Bucuresti, acest loc care sa aiba toate calitatile unei zone mult cautata. Aceaste zone se regasesc in multe locuri din Bucuresti, langa parcul Herastru,  precum Crangasi, Cotroceni, Dorobanti, Eroilor, Grozavesti sau Regie.
Haideti sa fim pozitivi si sa punem intrebarea: care sunt beneficiile zonelor centrale pentru cumpararea de apartamente cu 2 si 3 camere?

Zonele din centru capitalei cat si in imediata apropiere al centrului  face conexiune intre numeroase cartiere importante ale Capitalei, care au fiecare atuul lor pentru oricare familie isi doreste sa isi cumpere un apartament cu 2 si 3 camere prin intermediul agentie imobiliare. Asadar zonele de interes sunt urmatoarele:

Herastrau– o zona linistita si selecta in apropiere de Soseaua Nordului

Grozavesti – complexul Orhideea este ideal atat pentru cumparaturi la Carrefour-ul din zona, cat si pentru activitati de recreare

Crangasi – celebra pentru Piata din zona si pentru Lacul Morii

Cotroceni – zona în care se află Palatul Cotroceni si Gradina Biologica

Dorobanti – una din cele mai selecte, linistite si vechi zone ale Bucurestiului

Eroilor – punct foarte important pentru traficul bucurestean, atat cel de suprafata, care duce catre Piata Unirii sau Piata Romana, dar si cel subteran, cu metroul.

Asadar, acestea ar fi avantajele cumpararii unui apartament in centru capitalei, avnd acces la multe resurse ce va fac viata mai usoara si placuta, pentru intreaga familie.

Vezi cateva oferte din cadrul  agentiei noastre PavelImobiliare:

Zona Herastrau, apartament 2 camere

Zona Dorobanti, apartament 3 camere

Zona Nordului, apartament 3 camere

Schimbări în Programul Prima Casă, de la 1 ianuarie

Băncile care acordă credite pentru „Prima Casă” vor fi evaluate de la 1 ianuarie în funcție de noi criterii destinate să diminueze riscul de neplată.

Noi criterii de evaluare a finanţatorilor vor fi introduse în programul „Prima Casă” din 1 ianuarie 2018, când vor intra în vigoare procedura şi criteriile de evaluare anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanţatorii participanţi la acest program, potrivit Ministerului Finanţelor.

Din 1 ianuarie 2018, vor intra în vigoare procedura şi criteriile de evaluare anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanţatorii participanţi în cadrul programului „Prima casă”.

Potrivit Ministerului Finanţelor, pe lângă ritmul de utilizare a plafoanelor alocate anterior şi condiţiile de acordare a creditelor, în cadrul programului s-a avut în vedere introducerea unor criterii noi care să stimuleze acordarea de către instituţiile finanţatoare a produselor de creditare standard fără implicarea garanţiilor de stat, precum şi adoptarea unui management al riscului prudent la nivelul băncilor care să limiteze riscul de neplată, dar şi o mai bună gestionare a procesului de acordare a creditelor în cadrul programului.

Astfel, criteriile care vor fi avute în vedere la evaluarea anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare după aplicarea criteriului privind ponderea garanţiilor acordate de fiecare finanţator în totalul garanţiilor acordate în anul precedent, sunt următoarele: raportul între volumul finanţărilor garantate acordate în cadrul programului şi volumul creditelor pentru locuinţe acordate de finanţatori persoanelor fizice, negarantate de către stat în anul precedent; raportul între numărul total al garanţiilor plătite finanţatorilor de la începutul programului şi până la data de 31 decembrie a anului precedent şi numărul total al garanţiilor acordate de la începutul programului şi până la data de 31 decembrie a anului precedent şi raportul dintre numărul garanţiilor/promisiunilor de garantare acordate de FNGCIMM după ce solicitările de acordare au fost invalidate cel puţin o dată, înregistrate de un finanţator participant în program în anul precedent si numărul total al solicitărilor de garantare aprobate de FNGCIMM în anul precedent.

Fiecărui criteriu îi va corespunde un punctaj diferenţiat, în funcţie de mărimea rapoartelor aferente criteriilor, iar prin însumarea punctelor atribuite fiecărui criteriu se va obţine punctajul final care va determina procentul de ajustare a plafonului alocat.

Evaluarea anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare alocate finanţatorilor participanţi în cadrul programului „Prima casă” se efectuează pe baza raportărilor transmise de către finanţatori şi a datelor existente în evidenţele FNGCIMM incidente programului.

Programul Prima Casă, prin care statul garantează credite destinate achiziţiei sau construcţiei de locuinţe, a fost introdus în 2009, într-un context în care piaţa imobiliară era blocată din cauza crizei financiare.

Garanţiile se acordă numai în lei, de către finanţatorii care au optat pentru a prelua 50% din riscurile asumate de stat. De la începutul anului 2016 până la finalul lunii noiembrie au fost acordate prin acest program 32.747 garanţii, în valoare totală de 3,1 miliarde lei, ceea ce înseamnă credite de 6,2 miliarde lei.

sursa: www.digi24.ro

Piata imobiliare din Bucuresti in ziua de azi

imobiliare Bucuresti

Imediat cu criza economica piata imobiliara din Bucuresti a luat-o serios in trend descendent iar putine lucruri au incetinit regresul acesteia. Daca inainte de 2007 multi oameni isi permiteau (vis a-vis cu zilele noastre) sa isi achizitioneze o locuinta acum doar Statul prin programul anual Prima Casa mai trimite cateva sute de oamenii la ghiseele bancii pentru a-si cumpara o casa.

Sa detii o locuinta proprie este un ideal tot mai indepartat pentru oricare din noi chiar daca dezvoltatorii imobiliari oferta tot mai tentante si la preturi cu 20-50% mai mici fata de 2007 in zone tot mai accesibile si cu toate utilitatile.

Zona din jurul Bucuresti-ului incepe sa ofere tot mai multe facilitati si drumuri mult mai bune pentru cei ce s-au saturat de aglomeratia si poluarea din centrul capitalei. E lesne inteles de ce fuge lumea din capitala mai ales ca oazele de verdeata ramase ofera multa liniste dar din pacate si ceva dezordine.

Zone precum Baneasa si Pipera incep sa iasa pe harta imobiliara cu diferite cladiri finalizate si la preturi foarte bune cu toate utilitatile si fara preturi ascunse. Daca sunteti clientul ce isi doreste sa cumpere o vila sau un apartament ori o garsoniera pusa la vanzare acum este momentul potrivit.

Daca totusi nu vreti sa mergi atat de departe si vrei sa ramaneti in Bucuresti puteti gasi destul de usor apartamente de vanzare foarte aproape de zona Centru Bucuresti.

Asadar locuinte si imobile exista si sunt construite recent insa partea economica intarzie achizitionarea de catre oameni sau companii a locuintelor ori spatiilor comerciale. In speranta ca situatia  economica a tarii o sa se imbunatateasca si sa permita ca piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi sa isi intalneasca proprietarii cat mai repede.

Imobiliare si terenuri pe zona Bucuresti 2017

Imobiliare Bucuresti

Daca doriti sa cumparati un teren in una din zonele Bucuresti, atunci trebuie sa consultati ofertele disponibile prin compania Pavel Imobiliare. Agentia imobiliara ofera servicii de inchirieri spatii, achizitionari terenuri si case precum si multe alte operatiuni imobiliare Bucuresti, la preturi avantajoase pe piata de profil din toate zonele Bucuresti si Ilfov. Pavel Imobiliare doreste sa fie legatura perfecta intre cumparator si vanzator, intermediind fiecare operatiune de inchiriere sau vanzare – cumparare cu profesionalism, punand la dispozitia clientilor agenti calificati, cu experienta ce poate indeplini cu succes orice solicitare primita.

Datorita crizei economice prelungita, piata imobiliara din Romania a cunoscut schimbari multiple, situatia actuala fiind una relativ stabila, desi fluctuatiile sunt inca existente. De aceea, pentru a va asigura ca nu sunteti inselat atunci cand realizati o tranzactie imobiliara, este recomandat ajutorul profesionist ce poate veni doar din partea agentiilor imobiliare. Desigur, alegeti doar acele servicii ce pot garanta increderea dumneavoastra; de obicei experienta vasta pe piata din Romania precum si recomandarile existente pot oferi detalii pretioase despre activitatea prestata de diversele agentii imobiliare existente.

Pavel Imobiliare este una din cele mai importante agentii de profil din Bucuresti, personalul experimentat, proiectele indeplinite cu succes precum si numeroasele recomandari din partea clientilor recomandand serviciile firmei noastre. Agentia noastra furnizeaza servicii de vanzare terenuri, inchirieri spatii sau vanzari aparatamente si case in Bucuresti. In cazul in care doriti achizitionarea unui teren pentru constructia unei case sau pentru constructia unui spatiu comercial, Pavel Imobiliare va furnizeaza cele mai bune oferte de pe piata.

Puteti alege proprietatile in functie de marime, accesoriile existente sau dotari (gaz, curent, apa, etc) si in functie de scopul in care doriti sa il utilizati. Oferta este vasta asadar cu siguranta o sa gasiti ceea ce va intereseaza. Terenurile si imobilele oferite spre vanzare pot fi vizualizate accesand site-ul online pus la dispozitia dumneavoastra de catre agentia Pavel Imobiliare Bucuresti. Pe acelasi site aveti posibilitatea de a accesa si preturile fiecarui teren sau imobil in parte precum si lista facilitatilor existente. Apoi, daca doriti mai multe informatii puteti lua legatura cu un reprezentant al agentiei Pavel Imobiliare care o sa va furnizeze raspunsuri prompte la fiecare intrebare adresata. Desigur, daca doriti sa finalizati colaborarea prin achizitionarea terenului/proprietate in cauza, veti fi pus in legatura si cu proprietarul proprietatii respective.

Achizitioneaza-ti casa ideala in Bucuresti sau in tara, mai rapid!

case Bucuresti

Sa achizitionezi o casa, ori mai mult, sa iti construiesti o casa in Bucuresti ori in tara, exista posibilitatea sa fie o misiune extrem de dificila. In cele din urma, casa este un bun necesar pe viata si este locul in care iti vei petrece cel mai mult timp din intreaga ta existenta pe acest pamant. Cu certitudine vrei sa fie o casa ideala. Exista si o alta ipoteza insa: nu iti doresti sa iti petreci urmatorul an din viata cautand dupa casa in Bucuresti sau in alte localitati ale tarii.

Cum faci, asadar, sa gasesti casa pe care ai visat-o?
Din fericire, ai la la indemana instrumente foarte utile, care te pot ajuta sa te bucuri atat de timp, cat si de o achizitie ideala. Ca prim pas pe care va fi necesar sa il faci este sa pui pe hartie casa ideala tie. Poate ca vrei un gardulet verde, o piscina, un apartament in Bucuresti sau in afara lui intr-un bloc aflat in centrul orasului sau un apartament cu multe balcoane. Este bine sa schitezi fiecare dorinta pe care o ai.

Dupa ce ai facut planul si stii exact ceea ce iti vrei, poti cauta un agent imobiliar prin care sa ii faci cunoscuta intentia de a cumpara o casa si poti incepe analiza sutelor sau chiar miilor de oferte imobiliare . Ceea ce este cu adevarat greu, este sa iei in considerare toate detaliile importante si sa mergi sa vizualizezi fiecare casa. Din acest motiv, este bine sa mergi doar la cele care respecta toate regulile de calitate.

Care sunt aceste reguli de calitate?
Anul in care a fost construita casa. Chiar daca este vorba despre o casa/vila sau despre un apartament, anul in care a fost construita este important.Focuseaza-te pentru variante cat mai noi, pentru ca sunt supuse unor standarde actuale zilelor noastre si respecta niste criterii moderne. Desigur, conteaza mult constructorii si cum a realizat-o, insa toate aceste aspecte pot fi aflate ulterior.
Amplasamentul. Nu te multumi doar stiind ca mergi sa vizualizezi un apartament din centru. Acesta trebuie sa fie aproape de un magazin,mall, de o piata, de un spital, de un cabinet stomatologic, de scoala . Fiecare element pe care il folosesti in viata cotidiana, trebuie sa iti fie la indemana ta. In alta oride de ideei, s-ar putea sa ivesti un amalgan de probleme.
Instalatiile sanitare. Instalatiile reprezinta un aspect important, pe care foarte multi oameni il neglijeaza in momentul in care isi achizitioneaza un apartament sau o casa/vila. Angajeaza un instalator bun si ia la puticat fiecare instalatie din casa, in modul acesta te asiguri ca acestea sunt bune si functionale in paramentri cat mai normali. In caz contrar, exista posibilitatea ca dupa cativa ani sa dai de probleme foarte grave.

Asadar fii cu ochi in patru, si mult succes in alegerea casei visurilor tale fie ca e casa in Bucuresti ori alta zona a Romaniei!

Translate »