Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sectorul 1, Bucuresti

Luni - Sambata: 09.00 AM - 19.00 PM

Apartament 2 sau 3 camere centrul Bucuresti -ului

apartament centru Bucuresti

Apartament 2 sau 3 camere in centrul Bucuresti, avantaje.

Cineva poate ajunge in stadiul de a cauta pentru cumparare un apartament nou, cerceteaza fiecare parte  din Bucuresti, pentru a o gasi zona cea mai linistita, cu un acces rapid la centrul orasului, sa aiba parcare auto, in cazul in care aveti o masina , si sa fie in apropierea unei zone verzi, chiar un parc, pentru plimbarile placute departe de zgomotul si poluarea orasului.

In Bucuresti, atuurile si dezavantajele vin unul cate unul, fara a le oferi celor care vor o astfel de zona, toate calitatile ei. Noi suntem un dezvoltator imobiliar cu larga experienta in nisa real estate, ce vrem sa le ptopunem tuturor celor care doresc cumparerea unui apartament cu 2 si apartamente 3 camere in Bucuresti, acest loc care sa aiba toate calitatile unei zone mult cautata. Aceaste zone se regasesc in multe locuri din Bucuresti, langa parcul Herastru,  precum Crangasi, Cotroceni, Dorobanti, Eroilor, Grozavesti sau Regie.
Haideti sa fim pozitivi si sa punem intrebarea: care sunt beneficiile zonelor centrale pentru cumpararea de apartamente cu 2 si 3 camere?

Zonele din centru capitalei cat si in imediata apropiere al centrului  face conexiune intre numeroase cartiere importante ale Capitalei, care au fiecare atuul lor pentru oricare familie isi doreste sa isi cumpere un apartament cu 2 si 3 camere prin intermediul agentie imobiliare. Asadar zonele de interes sunt urmatoarele:

Herastrau– o zona linistita si selecta in apropiere de Soseaua Nordului

Grozavesti – complexul Orhideea este ideal atat pentru cumparaturi la Carrefour-ul din zona, cat si pentru activitati de recreare

Crangasi – celebra pentru Piata din zona si pentru Lacul Morii

Cotroceni – zona în care se află Palatul Cotroceni si Gradina Biologica

Dorobanti – una din cele mai selecte, linistite si vechi zone ale Bucurestiului

Eroilor – punct foarte important pentru traficul bucurestean, atat cel de suprafata, care duce catre Piata Unirii sau Piata Romana, dar si cel subteran, cu metroul.

Asadar, acestea ar fi avantajele cumpararii unui apartament in centru capitalei, avnd acces la multe resurse ce va fac viata mai usoara si placuta, pentru intreaga familie.

Vezi cateva oferte din cadrul  agentiei noastre PavelImobiliare:

Zona Herastrau, apartament 2 camere

Zona Dorobanti, apartament 3 camere

Zona Nordului, apartament 3 camere

Schimbări în Programul Prima Casă, de la 1 ianuarie

Băncile care acordă credite pentru „Prima Casă” vor fi evaluate de la 1 ianuarie în funcție de noi criterii destinate să diminueze riscul de neplată.

Noi criterii de evaluare a finanţatorilor vor fi introduse în programul „Prima Casă” din 1 ianuarie 2018, când vor intra în vigoare procedura şi criteriile de evaluare anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanţatorii participanţi la acest program, potrivit Ministerului Finanţelor.

Din 1 ianuarie 2018, vor intra în vigoare procedura şi criteriile de evaluare anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanţatorii participanţi în cadrul programului „Prima casă”.

Potrivit Ministerului Finanţelor, pe lângă ritmul de utilizare a plafoanelor alocate anterior şi condiţiile de acordare a creditelor, în cadrul programului s-a avut în vedere introducerea unor criterii noi care să stimuleze acordarea de către instituţiile finanţatoare a produselor de creditare standard fără implicarea garanţiilor de stat, precum şi adoptarea unui management al riscului prudent la nivelul băncilor care să limiteze riscul de neplată, dar şi o mai bună gestionare a procesului de acordare a creditelor în cadrul programului.

Astfel, criteriile care vor fi avute în vedere la evaluarea anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare după aplicarea criteriului privind ponderea garanţiilor acordate de fiecare finanţator în totalul garanţiilor acordate în anul precedent, sunt următoarele: raportul între volumul finanţărilor garantate acordate în cadrul programului şi volumul creditelor pentru locuinţe acordate de finanţatori persoanelor fizice, negarantate de către stat în anul precedent; raportul între numărul total al garanţiilor plătite finanţatorilor de la începutul programului şi până la data de 31 decembrie a anului precedent şi numărul total al garanţiilor acordate de la începutul programului şi până la data de 31 decembrie a anului precedent şi raportul dintre numărul garanţiilor/promisiunilor de garantare acordate de FNGCIMM după ce solicitările de acordare au fost invalidate cel puţin o dată, înregistrate de un finanţator participant în program în anul precedent si numărul total al solicitărilor de garantare aprobate de FNGCIMM în anul precedent.

Fiecărui criteriu îi va corespunde un punctaj diferenţiat, în funcţie de mărimea rapoartelor aferente criteriilor, iar prin însumarea punctelor atribuite fiecărui criteriu se va obţine punctajul final care va determina procentul de ajustare a plafonului alocat.

Evaluarea anuală a modului de utilizare a plafoanelor de garantare alocate finanţatorilor participanţi în cadrul programului „Prima casă” se efectuează pe baza raportărilor transmise de către finanţatori şi a datelor existente în evidenţele FNGCIMM incidente programului.

Programul Prima Casă, prin care statul garantează credite destinate achiziţiei sau construcţiei de locuinţe, a fost introdus în 2009, într-un context în care piaţa imobiliară era blocată din cauza crizei financiare.

Garanţiile se acordă numai în lei, de către finanţatorii care au optat pentru a prelua 50% din riscurile asumate de stat. De la începutul anului 2016 până la finalul lunii noiembrie au fost acordate prin acest program 32.747 garanţii, în valoare totală de 3,1 miliarde lei, ceea ce înseamnă credite de 6,2 miliarde lei.

sursa: www.digi24.ro

Piata imobiliare din Bucuresti in ziua de azi

imobiliare Bucuresti

Imediat cu criza economica piata imobiliara din Bucuresti a luat-o serios in trend descendent iar putine lucruri au incetinit regresul acesteia. Daca inainte de 2007 multi oameni isi permiteau (vis a-vis cu zilele noastre) sa isi achizitioneze o locuinta acum doar Statul prin programul anual Prima Casa mai trimite cateva sute de oamenii la ghiseele bancii pentru a-si cumpara o casa.

Sa detii o locuinta proprie este un ideal tot mai indepartat pentru oricare din noi chiar daca dezvoltatorii imobiliari oferta tot mai tentante si la preturi cu 20-50% mai mici fata de 2007 in zone tot mai accesibile si cu toate utilitatile.

Zona din jurul Bucuresti-ului incepe sa ofere tot mai multe facilitati si drumuri mult mai bune pentru cei ce s-au saturat de aglomeratia si poluarea din centrul capitalei. E lesne inteles de ce fuge lumea din capitala mai ales ca oazele de verdeata ramase ofera multa liniste dar din pacate si ceva dezordine.

Zone precum Baneasa si Pipera incep sa iasa pe harta imobiliara cu diferite cladiri finalizate si la preturi foarte bune cu toate utilitatile si fara preturi ascunse. Daca sunteti clientul ce isi doreste sa cumpere o vila sau un apartament ori o garsoniera pusa la vanzare acum este momentul potrivit.

Daca totusi nu vreti sa mergi atat de departe si vrei sa ramaneti in Bucuresti puteti gasi destul de usor apartamente de vanzare foarte aproape de zona Centru Bucuresti.

Asadar locuinte si imobile exista si sunt construite recent insa partea economica intarzie achizitionarea de catre oameni sau companii a locuintelor ori spatiilor comerciale. In speranta ca situatia  economica a tarii o sa se imbunatateasca si sa permita ca piata imobiliara din Bucuresti si din imprejurimi sa isi intalneasca proprietarii cat mai repede.

Imobiliare si terenuri pe zona Bucuresti 2017

Imobiliare Bucuresti

Daca doriti sa cumparati un teren in una din zonele Bucuresti, atunci trebuie sa consultati ofertele disponibile prin compania Pavel Imobiliare. Agentia imobiliara ofera servicii de inchirieri spatii, achizitionari terenuri si case precum si multe alte operatiuni imobiliare Bucuresti, la preturi avantajoase pe piata de profil din toate zonele Bucuresti si Ilfov. Pavel Imobiliare doreste sa fie legatura perfecta intre cumparator si vanzator, intermediind fiecare operatiune de inchiriere sau vanzare – cumparare cu profesionalism, punand la dispozitia clientilor agenti calificati, cu experienta ce poate indeplini cu succes orice solicitare primita.

Datorita crizei economice prelungita, piata imobiliara din Romania a cunoscut schimbari multiple, situatia actuala fiind una relativ stabila, desi fluctuatiile sunt inca existente. De aceea, pentru a va asigura ca nu sunteti inselat atunci cand realizati o tranzactie imobiliara, este recomandat ajutorul profesionist ce poate veni doar din partea agentiilor imobiliare. Desigur, alegeti doar acele servicii ce pot garanta increderea dumneavoastra; de obicei experienta vasta pe piata din Romania precum si recomandarile existente pot oferi detalii pretioase despre activitatea prestata de diversele agentii imobiliare existente.

Pavel Imobiliare este una din cele mai importante agentii de profil din Bucuresti, personalul experimentat, proiectele indeplinite cu succes precum si numeroasele recomandari din partea clientilor recomandand serviciile firmei noastre. Agentia noastra furnizeaza servicii de vanzare terenuri, inchirieri spatii sau vanzari aparatamente si case in Bucuresti. In cazul in care doriti achizitionarea unui teren pentru constructia unei case sau pentru constructia unui spatiu comercial, Pavel Imobiliare va furnizeaza cele mai bune oferte de pe piata.

Puteti alege proprietatile in functie de marime, accesoriile existente sau dotari (gaz, curent, apa, etc) si in functie de scopul in care doriti sa il utilizati. Oferta este vasta asadar cu siguranta o sa gasiti ceea ce va intereseaza. Terenurile si imobilele oferite spre vanzare pot fi vizualizate accesand site-ul online pus la dispozitia dumneavoastra de catre agentia Pavel Imobiliare Bucuresti. Pe acelasi site aveti posibilitatea de a accesa si preturile fiecarui teren sau imobil in parte precum si lista facilitatilor existente. Apoi, daca doriti mai multe informatii puteti lua legatura cu un reprezentant al agentiei Pavel Imobiliare care o sa va furnizeze raspunsuri prompte la fiecare intrebare adresata. Desigur, daca doriti sa finalizati colaborarea prin achizitionarea terenului/proprietate in cauza, veti fi pus in legatura si cu proprietarul proprietatii respective.

Achizitioneaza-ti casa ideala in Bucuresti sau in tara, mai rapid!

case Bucuresti

Sa achizitionezi o casa, ori mai mult, sa iti construiesti o casa in Bucuresti ori in tara, exista posibilitatea sa fie o misiune extrem de dificila. In cele din urma, casa este un bun necesar pe viata si este locul in care iti vei petrece cel mai mult timp din intreaga ta existenta pe acest pamant. Cu certitudine vrei sa fie o casa ideala. Exista si o alta ipoteza insa: nu iti doresti sa iti petreci urmatorul an din viata cautand dupa casa in Bucuresti sau in alte localitati ale tarii.

Cum faci, asadar, sa gasesti casa pe care ai visat-o?
Din fericire, ai la la indemana instrumente foarte utile, care te pot ajuta sa te bucuri atat de timp, cat si de o achizitie ideala. Ca prim pas pe care va fi necesar sa il faci este sa pui pe hartie casa ideala tie. Poate ca vrei un gardulet verde, o piscina, un apartament in Bucuresti sau in afara lui intr-un bloc aflat in centrul orasului sau un apartament cu multe balcoane. Este bine sa schitezi fiecare dorinta pe care o ai.

Dupa ce ai facut planul si stii exact ceea ce iti vrei, poti cauta un agent imobiliar prin care sa ii faci cunoscuta intentia de a cumpara o casa si poti incepe analiza sutelor sau chiar miilor de oferte imobiliare . Ceea ce este cu adevarat greu, este sa iei in considerare toate detaliile importante si sa mergi sa vizualizezi fiecare casa. Din acest motiv, este bine sa mergi doar la cele care respecta toate regulile de calitate.

Care sunt aceste reguli de calitate?
Anul in care a fost construita casa. Chiar daca este vorba despre o casa/vila sau despre un apartament, anul in care a fost construita este important.Focuseaza-te pentru variante cat mai noi, pentru ca sunt supuse unor standarde actuale zilelor noastre si respecta niste criterii moderne. Desigur, conteaza mult constructorii si cum a realizat-o, insa toate aceste aspecte pot fi aflate ulterior.
Amplasamentul. Nu te multumi doar stiind ca mergi sa vizualizezi un apartament din centru. Acesta trebuie sa fie aproape de un magazin,mall, de o piata, de un spital, de un cabinet stomatologic, de scoala . Fiecare element pe care il folosesti in viata cotidiana, trebuie sa iti fie la indemana ta. In alta oride de ideei, s-ar putea sa ivesti un amalgan de probleme.
Instalatiile sanitare. Instalatiile reprezinta un aspect important, pe care foarte multi oameni il neglijeaza in momentul in care isi achizitioneaza un apartament sau o casa/vila. Angajeaza un instalator bun si ia la puticat fiecare instalatie din casa, in modul acesta te asiguri ca acestea sunt bune si functionale in paramentri cat mai normali. In caz contrar, exista posibilitatea ca dupa cativa ani sa dai de probleme foarte grave.

Asadar fii cu ochi in patru, si mult succes in alegerea casei visurilor tale fie ca e casa in Bucuresti ori alta zona a Romaniei!

TRENDUL EVOLUTIV AL PIETEI IMOBILIARE PE ANUL 2017!

Imobiliare

Piata imobiliara zona Bucuresti Centru-Nord.

Segmentul de imobiliare pe anul 2017 asa cum am prevazut si la sfarsitul anului 2016, este in ascensiune.

In urma actualizarilor din baza noastra de date in lunile ianuarie si februarie, apartamentele din Capitala s-au scumpit, per ansamblu, cu 1,4%, de la 1.141 de euro pe metru patrat util, pana la 1.157 de euro pe metru patrat; cea din urma valoare indica un plus de 9,8% fata de aceeasi perioada din 2016 – cand vanzatorii solicitau, in medie, 1.054 de euro pe metru patrat.

Cetatenii din Romania, prefera sa isi achizitioneze o locuinta prin credit bancar sau apeland la programul Prima Casa deoarece  pretul unei chirii pe luna ajunge uneori cat plata ratei unei banci creditoare.

Schimbari majore sunt si in programul Prima Casa. Guvernul propune pentru 2017 un plafon al garantiilor de numai 2,5 miliarde de lei.  Daca pana acum statul garanta 50% din totalul creditului indiferent de tipul de locuinta, mai nou Ministerul Finantelor isi propune sa favorizeze locuintele noi si sa scada la 40% garantia acordata pentru imobile vechi.

Si pe segmentul birouri/spatii comerciale preturile au crescut datorita faptului ca oferta este mai mica decat cererea; astfel ca investitorii si dezvoltatorii se orienteaza spre construirea de noi cladiri in zone cu bune si cat mai aproape de mijloacele de transport in comun.

O alta zona ce va fi dezvoltata, va fi pe linia magistralei 6 de metrou care va lega Gara de Nord si aeroportul Otopeni planificata sa inceapa in 2017.

Nici piata de case/vile nu a fost de neglijat, astfel ca si acest segment a cunoscut o crestere intre 1-5%, datorita ofertei scazute mai ales in zona de Nord.

Pe segmentul inchirieri, piata ramane relativ constanta, o usoara crestere o va cunoaste segmentul de 700E – 1500E deoarece  tot mai multi romani au inceput sa-si permita astfel de chirii datorita dezvoltarii afacerilor din Capitala, mai ales pe zona de Nord si Central al Bucurestiului.

CE TREBUIE SA STI CAND PURCEZI LA CUMPARARE IMOBIL!

cumparare imobil

Cumparare imobil-agentie imobiliarea sau va ocupati dumneavoastra

O alegere importantă pe care trebuie să o faceti în momentul în care vă hotărâţi să acţionaţi şi să purcedeti o cumparare de imobil,este modul în care veţi face acest lucru.

Concret, veţi avea de ales între două posibilităţi: să vă ocupaţi dumneavoastră de tot procesul sau să lucraţi cu o agentie imobiliara Bucuresti sau din tara.

Dacă decideţi să căutaţi pe cont propriu, trebuie să luaţi în considerare că acest lucru presupune timp, răbdare şi nervi de oţel. De asemenea să vă resemnaţi cu idea că cele mai multe imobile scoase la vânzare sunt promovate prin intermediul agenţiilor care au ca activitate principală tocmai acest lucru.

Dacă decideţi să lucraţi cu o agenţie imobiliară cu experienţă in domeniu, trebuie să ştiţi că orice agentie imobiliara serioasa doreşte să îşi păstreze reputaţia şi să câştige clienţi noi în urma recomandărilor pe care le veţi acorda.

Nu trebuie să vă impacientaţi în momentul în care vi se propune  să semnaţi un contract de prestari servicii, prin care este specificat că nu puteţi achiziţiona imobilele prezentate de agenţie, eliminând-o pe aceasta şi încheind tranzacţia direct cu proprietarul. Dacă analizaţi obiectiv, demersul este unul firesc prin care agenţia imobiliară îşi protejează interesele şi munca colaboratorilor săi. Un consultant imobiliar vă dă acces la proprietăţi care se află în baza de date la care este probabil să nu puteţi ajunge prin mijloacele proprii.

Aţi vizitat mai multe locuinţe si credeţi că aţi găsit casa visurilor dumneavoastră? Ultimele verificări sunt vitale şi necesită atenţie deosebită înainte de a lua decizia finală: partea juridică, negocierea preţului final, verificarea utilităţilor.

Este util să verificaţi cu atenţie:

  • Valabilitatea şi corectitudinea actelor originale- acest lucru este facut pentru dvs. de catre agentia imobiliara care verifica actele atat prin departamentul sau juridic cat si cu ajutorul unui notar sau avocat, atunci cand situatia o cere)
  • Intabularea
  • Existenţa unor litigii (partaj, succesiuni etc.)

Vizitaţi proprietatea de mai multe ori, la diferite ore, atât pe zi cât şi noaptea, pentru a avea o idee asupra nivelului poluării fonice (vecini, trenuri, maşini de mare tonaj, avioane etc.), asupra felului în care este iluminata zona sau  să vedeţi dacă vă simţiţi în siguranţă.

Dacă sunteţi în continuare satisfăcut de această locuinţă, tot ce vă rămâne de făcut este să cădeţi de acord asupra preţului şi să parafaţi actele.

De îndată ce aţi găsit proprietatea care satisface criteriile dumneavoastră, primul pas care trebuie făcut este să aflaţi valoarea sa reală în piaţă. În această situaţie, consultantul imobiliar vă poate ajuta pentru că va şti cu siguranţă dacă preţul imobilului se află sau nu în concordanţa cu preţurile practicate pe piaţa imobiliară.

Este bine sa fiti de fiecare data reprezentat in negociere de catre consultantul imobiliar care v-a ajutat sa gasiti locatia dorita. Pe langa faptul ca o cunoaste mai bine, practic aveti un mare sprijin din partea cuiva care doreste sa va ajute, care va ajuta cu preturi de piata in zona si se foloseste de experienta sa, intrucat este familiarizat cu aceasta situatie.

De multe ori un consultant imobiliar bun va poate debloca din situatii care par sa nu duca la niciun rezultat.

Discutati deschis cu consultantul inainte de inceperea negocierilor si ajutati-l cu informatii care sa-l poata ajuta sa va reprezinte interesele cat mai bine. Practic cu cat intelege mai bine nevoile dvs., limitele financiare, de timp pana la care puteti merge, cu atat poate sa va ajute mai mult.

Ati agreat pretul cu proprietarul imobilului.

Puteti incheia un antecontract notarial prin care dati un avans proprietarului, pentru a va asigura ca dvs. veti fi cumparatorul (mai ales in cazul in care nu aveti disponibili toti banii necesari achizitiei  si aveti nevoie de un ragaz pentru a completa suma agreata), sau daca nu exista alte impedimente puteti fixa direct ziua semnarii contractului de vanzare-cumparare la notariat.

Cereti consultantului imobiliar sa va comunice cuantumul taxelor notariale si costurilor inscrierii proprietatii pe numele dvs. in cartea funciara pentru a include aceste sume in bugetul dvs. De obicei acestea se platesc la notariat in ziua tranzactiei si trebuie sa aveti acesi bani cash cu dvs sau sa faceti la notariat dovada platii lor prin banca.

Vanzatorul va plati si el in momentul vanzarii impozitul datorat statului pentru aceasta vanzare. In cazul in care vanzatorul este persoana juridica, este importanta clarificarea aspectului TVA.

Ati semnat si sunteti proaspatul proprietar la imobilului / terenului mult visat.

FELICITARI!!!

Cativa ultimi pasi nu trebuie uitati:

– Inregistrarea dvs. ca nou proprietar la administratia financiara din raza teritoriului unde se afla locatia achizitionata, nu mai tarziu de 30 zile.

– Trecerea utilitatilor de pe numele fostului proprietar pe numele dvs.

– In 1-2 saptamani, notariatul unde s-au perfectat actele va va furniza si noua intabulare care stipuleaza ca sunteti noul proprietar al locatiei visate.

PROIECT DE CASA ECOLOGICA, LOCUL 2 IN LUME PENTRU EFICIENTA ENERGETICA!

casa ecologica

Proiect casa ecologica doar din materiale ecologice.

Un nou concept de casa realizat numai din materiale ecologice, poarta denumirea de Prispa.

Acest proiect a luat locul 2 in lume pentru eficienta energetica, fiind pentru prima data cand Romania a participat la un astfel de concurs.

Casa este realizata in intregime din: lemn, paie si lut.

Cum se construieste:

Se toarna o fundatie din beton, acesta este singurul material care nu este ecologic. Peste fundatie, se face o structura de lemn, bineinteles, tratata cu tot ce trebuie si ignifugata. Apoi, balotii de paie compactati, in straturi foarte groase, stivuiti, ca sa imbrace structura din lemn. Peste ei, la exterior, se pu cinci straturi de tencuiala de lut. Peretii din interior sunt facuti din trei straturi de chirpici si tencuiti cu lut.

La toate acestea, se adauga acoperisul, care este, de asemenea, cu totul deosebit: Podul se inveleste cu lemn sustinut de grinzi groase; peste lemn se pun baloti de paie compactati, iar la final se inveleste cu o membrana speciala asemanatoare celor din care sunt confectionate piscinele, insa mult mai rezistenta. Peste membrana se adauga pamant. Astfel poti amenaja acoperisul  incat sa ai o terasa plina de verdeata si flori.  Ferestrele sa fie cat mai mari pentru ca locuinta sa beneficieze de lumina naturala pe intreaga zi.

O astfel de casa poate ajunge la costuri incepand de la aproximativ 30.000E, depinde de suprafata si dorintele clientului.

Translate »