Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sectorul 1, Bucuresti

Luni - Sambata: 09.00 AM - 19.00 PM

Apartament 2 sau 3 camere centrul Bucuresti -ului

Agentie Imobiliara Bucuresti si Ilfov > Blog > Blog Listing > Apartament 2 sau 3 camere centrul Bucuresti -ului

Apartament 2 sau 3 camere centrul Bucuresti -ului

apartament centru Bucuresti

Apartament 2 sau 3 camere in centrul Bucuresti, avantaje.

Cineva poate ajunge in stadiul de a cauta pentru cumparare un apartament nou, cerceteaza fiecare parte  din Bucuresti, pentru a o gasi zona cea mai linistita, cu un acces rapid la centrul orasului, sa aiba parcare auto, in cazul in care aveti o masina , si sa fie in apropierea unei zone verzi, chiar un parc, pentru plimbarile placute departe de zgomotul si poluarea orasului.

In Bucuresti, atuurile si dezavantajele vin unul cate unul, fara a le oferi celor care vor o astfel de zona, toate calitatile ei. Noi suntem un dezvoltator imobiliar cu larga experienta in nisa real estate, ce vrem sa le ptopunem tuturor celor care doresc cumparerea unui apartament cu 2 si apartamente 3 camere in Bucuresti, acest loc care sa aiba toate calitatile unei zone mult cautata. Aceaste zone se regasesc in multe locuri din Bucuresti, langa parcul Herastru,  precum Crangasi, Cotroceni, Dorobanti, Eroilor, Grozavesti sau Regie.
Haideti sa fim pozitivi si sa punem intrebarea: care sunt beneficiile zonelor centrale pentru cumpararea de apartamente cu 2 si 3 camere?

Zonele din centru capitalei cat si in imediata apropiere al centrului  face conexiune intre numeroase cartiere importante ale Capitalei, care au fiecare atuul lor pentru oricare familie isi doreste sa isi cumpere un apartament cu 2 si 3 camere prin intermediul agentie imobiliare. Asadar zonele de interes sunt urmatoarele:

Herastrau– o zona linistita si selecta in apropiere de Soseaua Nordului

Grozavesti – complexul Orhideea este ideal atat pentru cumparaturi la Carrefour-ul din zona, cat si pentru activitati de recreare

Crangasi – celebra pentru Piata din zona si pentru Lacul Morii

Cotroceni – zona în care se află Palatul Cotroceni si Gradina Biologica

Dorobanti – una din cele mai selecte, linistite si vechi zone ale Bucurestiului

Eroilor – punct foarte important pentru traficul bucurestean, atat cel de suprafata, care duce catre Piata Unirii sau Piata Romana, dar si cel subteran, cu metroul.

Asadar, acestea ar fi avantajele cumpararii unui apartament in centru capitalei, avnd acces la multe resurse ce va fac viata mai usoara si placuta, pentru intreaga familie.

Vezi cateva oferte din cadrul  agentiei noastre PavelImobiliare:

Zona Herastrau, apartament 2 camere

Zona Dorobanti, apartament 3 camere

Zona Nordului, apartament 3 camere

Share:

Leave Your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »