Strada Avionului, nr.3, Bl. 5 C, Et P, Ap.13 interfon 13.Cod Postal: 014331 , sectorul 1, Bucuresti

Luni - Sambata: 09.00 AM - 19.00 PM

Achizitioneaza-ti casa ideala in Bucuresti sau in tara, mai rapid!

Agentie Imobiliara Bucuresti si Ilfov > Blog > Blog Listing > Achizitioneaza-ti casa ideala in Bucuresti sau in tara, mai rapid!

Achizitioneaza-ti casa ideala in Bucuresti sau in tara, mai rapid!

case Bucuresti

Sa achizitionezi o casa, ori mai mult, sa iti construiesti o casa in Bucuresti ori in tara, exista posibilitatea sa fie o misiune extrem de dificila. In cele din urma, casa este un bun necesar pe viata si este locul in care iti vei petrece cel mai mult timp din intreaga ta existenta pe acest pamant. Cu certitudine vrei sa fie o casa ideala. Exista si o alta ipoteza insa: nu iti doresti sa iti petreci urmatorul an din viata cautand dupa casa in Bucuresti sau in alte localitati ale tarii.

Cum faci, asadar, sa gasesti casa pe care ai visat-o?
Din fericire, ai la la indemana instrumente foarte utile, care te pot ajuta sa te bucuri atat de timp, cat si de o achizitie ideala. Ca prim pas pe care va fi necesar sa il faci este sa pui pe hartie casa ideala tie. Poate ca vrei un gardulet verde, o piscina, un apartament in Bucuresti sau in afara lui intr-un bloc aflat in centrul orasului sau un apartament cu multe balcoane. Este bine sa schitezi fiecare dorinta pe care o ai.

Dupa ce ai facut planul si stii exact ceea ce iti vrei, poti cauta un agent imobiliar prin care sa ii faci cunoscuta intentia de a cumpara o casa si poti incepe analiza sutelor sau chiar miilor de oferte imobiliare . Ceea ce este cu adevarat greu, este sa iei in considerare toate detaliile importante si sa mergi sa vizualizezi fiecare casa. Din acest motiv, este bine sa mergi doar la cele care respecta toate regulile de calitate.

Care sunt aceste reguli de calitate?
Anul in care a fost construita casa. Chiar daca este vorba despre o casa/vila sau despre un apartament, anul in care a fost construita este important.Focuseaza-te pentru variante cat mai noi, pentru ca sunt supuse unor standarde actuale zilelor noastre si respecta niste criterii moderne. Desigur, conteaza mult constructorii si cum a realizat-o, insa toate aceste aspecte pot fi aflate ulterior.
Amplasamentul. Nu te multumi doar stiind ca mergi sa vizualizezi un apartament din centru. Acesta trebuie sa fie aproape de un magazin,mall, de o piata, de un spital, de un cabinet stomatologic, de scoala . Fiecare element pe care il folosesti in viata cotidiana, trebuie sa iti fie la indemana ta. In alta oride de ideei, s-ar putea sa ivesti un amalgan de probleme.
Instalatiile sanitare. Instalatiile reprezinta un aspect important, pe care foarte multi oameni il neglijeaza in momentul in care isi achizitioneaza un apartament sau o casa/vila. Angajeaza un instalator bun si ia la puticat fiecare instalatie din casa, in modul acesta te asiguri ca acestea sunt bune si functionale in paramentri cat mai normali. In caz contrar, exista posibilitatea ca dupa cativa ani sa dai de probleme foarte grave.

Asadar fii cu ochi in patru, si mult succes in alegerea casei visurilor tale fie ca e casa in Bucuresti ori alta zona a Romaniei!

Share:

Leave Your Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »